Over Eveline

Waarom ik jou kan helpen.

Hoi, ik ben Eveline Plantinga.

De afgelopen jaren heb ik in Johannesburg, Zuid-Afrika gewoond en had ik tijd om te bedenken wat ik echt leuk vind. Meubels en interieur hebben vanaf jongs af aan al mijn interesse. Met een vader die van oorsprong industrieel ontwerper is, werden meubels thuis vaak zelf bedacht en zelf gemaakt. Toen ik in Zuid-Afrika de kans kreeg om voor Furniturespot te werken en te helpen om dit bedrijf te laten groeien toen wist ik dat ik wou blijven werken in de meubelindustrie.

Tegenwoordig kan je op internet en met alle woonprogramma’s op tv heel veel inspiratie op doen voor je eigen interieur. Je kan de trends zelf lezen en volgen en je interieur zelf aanpassen. Als je het leuk vind en er eigen ideeën over hebt dan kan je de plaatjes/meubels gaan zoeken die daarbij horen. Maar om vervolgens de ideeën die je hebt te vinden en uit te voeren kan een stuk lastiger zijn. Het kan vooral erg tijdrovend zijn, of je er nu internet voor moet afstruinen of winkels moet bezoeken, het kost tijd. Alles Interieur biedt Meubel Shop Service. Wij shoppen voor jou de meubels.

Als ik een grote aankoop moet doen dan bijt ik me daar graag in vast en doe ik uitgebreide research om te zorgen dat ik het beste product vind die past bij mijn wensen en voor de beste prijs. Tegels voor de badkamer worden niet zomaar op de eerste de beste website gekocht, maar er worden minstens 10 websites en/of winkels vergeleken op prijs en levertijd. En dat is precies wat ik met Alles Interieur voor jou ga doen! Ik ga vinden wat jij zoekt met jouw wensen, voor de beste prijs en met de beste levertijd. Jij kiest of je zelf de aankoop doet of dat wij die voor jou doen.

Ik ben goed in research doen en ken de meubelmarkt en de merken. Ik wil ontzorgen en jou dit uit handen nemen. En wat kan het vervelend zijn als je nieuwe bank geleverd wordt tussen 8 en 17 op een doordeweeks dag, geen probleem, ook daarmee kan ik helpen. Alles voor je interieur kan ik regelen.