Ik vind wat jij zoekt

Weet jij precies wat je wilt? Vind je het heerlijk om inspiratie op te doen voor je eigen interieur? Maar heb je niet de tijd en geen zin om de perfecte bank of tafel te vinden?

Alles interieur helpt je daarmee. Met uitgebreide kennis van alles wat er mogelijk is, kan ik vinden wat jij zoekt!

Het enige dat jij hoeft te doen is een plaatje sturen. Dit kan een foto zijn die je ergens gemaakt hebt, een plaatje van Pinterest of Instagram, of iets wat je via Google hebt gevonden.

No Cure, no Pay! Pas als ik gevonden heb wat jij precies zoekt bespreken we samen hoe we verder gaan.

Ik geef je verschillende opties. Ik kan alleen het zoekwerk verzorgen en vertellen waar je precies kan kopen wat jij wilt. Ik kan je ook volledig ontzorgen en het product voor je aankopen mét korting en zelfs zorgen dat jij niet thuis hoeft te zijn voor de levering! Of we laten het perfecte meubel voor je maken en begeleiden het hele proces.

 

 

 

 

Alles Interieur

Westerstraat 97, Amersfoort

0617232331

eveline@allesinterieur.nl

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands